Laatste stagedag

Dat de tijd zo snel voorbij is gegaan vind ik zo raar. Het leek wel twee weken terug dat ik hier kwam solliciteren en was aangenomen. Vandaag is dan ook mijn laatste stagedag. Ik heb hier enorm veel geleerd en het was een super leuke plek om veel ervaring op te doen. Er zijn enorm veel word documentjes doorheen gegaan door alle thema’s en blogs. Ik hoop ook dat jullie die met plezier hebben gelezen. Het meest wat ik ga missen bij Blixum is de gezelligheid. Blixum is onderdeel van het JIP en daardoor werken er meerdere mensen. Het was een super leuk team en samen met mijn klasgenootje én vriendin hebben wij een hele leuk tijd gehad.

Omdat voor alle stagiaires van het JIP en Blixum de stages erop zitten, hebben we het leuk afgesloten. We zijn met het hele team uiteten geweest bij de Italiaan. Het was erg gezellig en super lekker. Tot slot hadden we allemaal cadeautjes voor elkaar om elkaar te bedanken. Ik heb een boek gekregen over Berlijn. Dat mijn stagebegeleider me inmiddels wat beter kent is wel duidelijk!

Dat dit mijn laatste stagedag is, betekent niet dat jullie al van me af zijn! Ik zal blijven bloggen en jullie vertellen wat voor leuke dingen ik allemaal mee heb gemaakt. Ik ben klaar voor het volgende avontuur. Ik begin in september aan mijn examenjaar en heb een afstudeerstage. Ik ga stage lopen bij Oryx Private Tours en studeer daar hopelijk ook af zodat ik kan beginnen aan een HBO studie. Maar eerst reizen natuurlijk! 😉

Ik wil jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen en geniet ervan!

PS! Aanstaande zondag sta ik samen met Charlotte bij Parkpop, kom een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.