Maatschappelijke stage bij Jongin

Mijn maatschappelijke stage bij Jongin was erg leuk om te doen. Ik heb hier veel geleerd, maar ook erg veel plezier gehad in het schrijven van de stukjes. Ik hoop dat jullie mijn stukjes ook leuk vinden en er ook wat aan hebben. Ik vind het zeker een aanrader als je nog een maatschappelijke stage zoekt. Ik had verwacht dat ik bij deze maatschappelijke stage alleen maar stukjes zou schrijven, maar met het filmpjes maken en foto’s maken, was het leuker dan verwacht. Dus als je nog een stage zoekt, hij staat bij MasXpress op de site. Ik bedank de mensen achter de Jongin website voor de keileuke maatschappelijke stage, en met name Maarten onze begeleider die onze stukjes op de site heeft gezet.

Groeten van Stefan
Ik kan deze stage zeker een aanrader noemen. Je hebt veel vrijheid om te bepalen wat je wilt doen en wanneer je dat wilt gaan doen. Als je een filmpje of foto wilt maken, dan kun je vrijwel altijd op pad gaan. Ondertussen word je altijd geholpen door Maarten of een andere medewerker/ medewerkster, als je die hulp nodig hebt. Ook vind ik het leuk dat wij deze site een beetje hebben kunnen helpen en er mijn eigen fantasie een beetje in heb kunnen stoppen. En zelf heb ik er ook wat aan gehad, want mijn kennis over pc’s en spelling is er op vooruit gegaan. Kortom: Een leerzame en vooral leuke stage!
Groetjes! Tijmen
Mijn ervaringen over deze stage zijn zeer positief. Je krijgt een hoop vrijheid waardoor je met van alles kan gaan experimenteren. Als je wil kun je gaan filmen en/of foto’s maken. Mocht je problemen hebben dan helpt je begeleider/begeleidster je, onze was Maarten. Het is ook leuk dat ons werk op een landelijke site komt. Dus je werk wordt wel gewaardeerd. Verder was dit een goede manier om te werken aan mijn spelling want niet iedere computer had Word. Maar dat was geen probleem. Dus als je geen stage weet dan is Jongin.nl zeker de moeite waard.
Groetjes Fernando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.