MASuper!

Samen met die maatschappelijke stagiaires hebben we een filmpje voor de site opgenomen. In dit filmpje laten de jongens een ‘bro’ vriendschap zien. Twee van de drie jongens speelden dus goede vrienden en ondernemen allerlei activiteiten die goede vrienden samen doen. Heel leuk, want dat zie je niet zo vaak!

We kennen wel allemaal de typische vriendschap tussen vriendinnen. Zij delen geheimen met elkaar, doen gezichtsmaskers op en geven elkaar make-overs. Toch? Ik tenminste wel hoor! Maar vrienden, wat doen die allemaal samen? De jongens wisten wel raad met die vraag en hebben het antwoord daarop gefilmd. De jongens hebben een script geschreven over wat goede vrienden allemaal samen doen. Ze bleken allemaal acteurs in spé te zijn en alle scènes hebben zij zelf gespeeld. Ze hadden de grootste lol tijdens het filmen en het eindresultaat is een heuse creatieve uitspatting. Want er komt stiekem best veel kijken bij het opnemen van een filmpje. Ze moesten bijvoorbeeld nadenken over het licht, de achtergrond, vanuit welke hoek de camera filmt en welke geluiden en muziek er onder de beelden past. Benieuwd naar resultaat? Binnenkort vind je het filmpje hier op de site!

Er zijn nog maar weinig scholen die aan maatschappelijke stages doen. Jammer, want als ik de jongens zo hoor vonden zij het heel leuk om te doen. Ze hebben er én veel van geleerd én ze hebben hun omgeving leren kennen en daar een bijdrage aan geleverd. Want wij vinden het harstikke leuk dat zij voor de redactie een leuk filmpje gemaakt hebben. Win-win situatie dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.