Merk(kleding)

Belangrijk?
Van G-star tot aan Esprit en van ONLY tot aan Adidas. Vroeger wou ik het allemaal in mijn kledingkast hebben liggen. Het probleem is alleen dat het vaak veel geld kost. Het geld groeit me helaas niet op de rug, omdat ik maar een arme student ben. Dus tegenwoordig koop ik niet vaak meer kleren of schoenen van een merk.

Cool
Toen ik jonger was wou ik dus veel vaker merkkleding hebben. Dit kwam vooral omdat ik dat cool vond. Het ging dan eigenlijk alleen maar om het merk zelf. Het probleem was dat ik niet superveel kleedgeld kreeg. Dit loste ik op door langs veel outletstores te gaan waar de prijzen vaak net wat lager liggen.

Trots
Tegenwoordig koop ik niet zo vaak meer merkkleding. Want ik vind het vaak te duur. Bovendien vind ik het leuker om voor de prijs van 1 merk T-shirt verschillende merkloze T-shirts te kopen. Ik ben nu juist trots als ik iets goedkoops aan heb. Omdat ik dan blijkbaar een goede deal heb gevonden. Waar ik vroeger vol trots met mijn G-star broek liep, loop ik nu mijn 5 euro T-shirt te showen.

Soms val ik nog wel even terug in mijn oude gewoonte en ga ik voor iets van een merk. Omdat ik het vaak toch net wat mooier vind zitten. Maar alleen nog maar merkkleding willen hebben omdat het cool is? Daar pas ik voor. Ik geef mijn geld liever aan iets anders uit.

Koop jij vaak merkkleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.