Mijn favoriete zomertrends

Two Piece en de kokerrok

Een wo piece is eigenlijk de combinatie van twee kledingstukken die bij elkaar horen, bijvoorbeeld ee//n kokerrok en een topje in dezelfde kleur. Zo’n setje koop je dan ook bij elkaar. De kokerrok á la Kim Kardashian is op dit moment helemaal hot. Zelf spot ik die heel vaak als ik in Rotterdam of Den Haag loop. Ik draag ook graag een kokerrok met een bijpassend topje. Het is makkelijk te combineren, doet veel goeds voor je lichaam en is simpel maar toch chic. Deze two pieces kan je leuk combineren met sneakers of hakken.

Bralet

De bralet zie ik op dit moment in heel veel winkels en nieuwe collecties. Een bralet is een soort topje, dat net tussen een beha en een crop top in zit. Zwart kant, wit katoen of streepjes: er zijn veel verschillende soorten te vinden. Ik vind een bralet zelf super mooi, alhoewel ik deze wel gewaagd vind. Perfecte momenten voor een bralet is bijvoorbeeld tijdens festivals of op vakantie, met een highwaisted broek eronder en een dun vestje erbij.

Minimalistisch en monochrome

Hele simpele en strakke kleding, oftewel minimalistisch. Dit, en dan vooral gecombineerd met monochrome (zwart en wit), kan je niet genoeg tegenkomen. Zelf ben ik heel erg fan van zwart en wit en steeds vaker zie ik dit voorbij komen op straat of op internet.

Denim en destroyed broeken

Ook denim en de Jaren 70 look is weer helemaal in. Vooral de spijkerjacks en mom/boyfriend jeans zijn weer helemaal terug. Veel broeken die je nu in de winkels ziet hangen, zijn ‘destroyed’. Dit betekent dat er expres scheuren in zijn gemaakt: van een scheur op de knieën van een strakke skinnyjeans tot een wijde boyfriend jeans met veel gaten en scheuren. Love it or hate it!

Jurken in alle soorten en maten

Kort en speels of juist lekker lang en luchtig: jurkjes kunnen niet ontbreken deze zomer. Niet alleen is dit comfortabel om te dragen, lekker koel en makkelijk te combineren; je kunt ook kiezen uit eindeloos veel jurken!

Wat is jouw favoriete item voor deze lente en zomer? Laat het achter in de reacties!

Sarah

Foto: AvedaCorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.