Mijn week in foto’s

Meivakantie, eindelijk! Jammer genoeg is deze voor mijn bijna afgelopen en heb ik een week vrij gehad in plaats van twee, maar tenminste heb ik wel lekker kunnen uitrusten. De foto’s hieronder zijn van de week voor de week van de meivakantie. Dit was mijn inleverweek op school en hierbij had ik ook examens en schoolfeest.

Examens! Voor de duidelijkheid: ik zit in mijn 2e jaar van mijn opleiding (deze duurt 3 jaar), maar wij hebben nu al een aantal examens, zoals Nederlands en Engels. Toen ik deze foto maakte stond ik op de gang, nadat ik de toets had gemaakt en vroeg ik me af wat voor cijfer ik zou hebben. Achteraf hoefde ik me nergens zorgen over te maken; ik heb namelijk een 10!

Ik denk dat je wel kunt zien dat ik de laatste tijd druk ben met school. Veel stress en deadlines, maar gelukkig hoeft leren niet altijd saai te zijn. Samen met mijn vriendin had ik namelijk afgesproken in het DE café in Rotterdam. Ze zou mij helpen met rekenen en het was supergezellig en ik snapte rekenen veel beter. Leuk en leerzaam als je een keer op een andere manier wilt leren dan in je eentje op je kamer.

En tot slot: ik heb mijn haar geverfd! Mijn haar is van zichzelf donkerbruin en vorig jaar oktober had ik de onderkant van mijn haar blond geverfd. Na een aantal maanden was ik dat toch een beetje zat en besloot ik om iets nieuws te doen met mijn haar. Ik heb mijn hele haar donkerder geverfd! Het is heel donkerbruin en ik ben er super blij mee!

Hoe was jouw week? Laat het achter in de reacties!

Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.