Mode

Als ik me verveel, haal ik mijn hele kledingkast leeg en stel ik allerlei outfitjes samen. Toch is het allemaal niet zo spectaculair als dat het klinkt. Meestal draag ik gewoon een jeans, sneakers en een simpel truitje. Alleen houd ik er wel rekening mee of de kleuren matchen. Ik draag meestal basic kleurtjes (zwart, wit, grijs). Ik combineer dit met een leuke bloemetjes top.

Het is niet zo dat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwe trends en mij daar aan aanpas. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en creeer zo mijn eigen stijl. Ik vind het wel leuk om te weten wat er nu precies in is en wat de beroemdheden allemaal dragen. Ik denk sowieso dat wat er in de winkel ligt, daar ook een beetje op gebaseerd is.nKleding ontwerpen vind ik ook heel leuk. Als kind hield ik er altijd van om kleren te tekenen en zelf te maken. Alleen was ik heel erg slecht in het maken van die kleren, haha! Dus heb ik dat maar snel opgegeven.

Er zijn super veel sites waar je altijd leuke plaatjes kan zien van outfits en de laatste nieuwtjes kan vinden over wat er nu in is. Als ik een keer niet weet wat ik aan moet ga ik altijd naar Tumblr of naar Google en zoek ik naar outfits. Ook volg ik bloggers. Een daarvan is Kenza Zouiten. Ze is een groot fashionidool uit Zweden en post heel veel outfits op haar blog. Superhandig, ze laat ook weten waar je de kleding kan kopen. Ik kijk op de blogs en haal daar mijn inspiratie vandaan. Ik kijk in mijn kast of ik iets heb liggen wat op een van de outfits lijkt die ik heb gezien en stel zo een nieuw outfit samen.

Één bepaalde stijl houd ik niet aan, maar er zijn wel kleren die ik niet zal dragen. Ik noem maar een voorbeeld; een (korte) spijkerrok. Dat is echt niks voor mij!

Wat vinden jullie leuk om te dragen, volgen jullie een bepaalde kledingstijl of draag je van alles wat? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.