Money can’t buy happiness

Summer is coming..dus ga oldschool picknicken! Neem een kleedje en zoek een leuke plek op in het park, bij een meer of zelfs het strand. Als iedereen dan wat te eten en drinken meeneemt, heb je een heerlijke dag samen. Je krijgt gelijk een lekker bruin kleurtje, dus dat is mooi meegenomen.

Duik je kledingkast in en zoek een paar oude kledingstukken. Oude t-shirts, jeans en je half versleten Vans… je kunt ze allemaal weer pimpen met studs, patronen knippen en nog veel meer. Op YouTube staan veel DIY-filmpjes, dus wees creatief en ga aan de slag!

Honing, zout en olijfolie. We gebruiken het natuurlijk om te koken, maar wist je dat je met deze spullen in een handomdraai een gezichtsmaskertje of een lekkere gezichtscrub maakt? Hartstikke leuk dus om samen met je vriendinnen een beautydagje te houden en het kost je niets. Kijk hier voor homemade beauty tips.

Houd samen met je vrienden een YouTube avondje. Dit is een nieuwe trend, waarbij je samen leuke filmpjes bekijkt. Laptop, grote bak popcorn en een heleboel fun. Je kunt iedere week voor een ander thema kiezen, dus je verveelt je nooit.

Wat doe jij met je vrienden of vriendinnen als je weinig geld hebt? Geef leuke tips!

Foto: Happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.