Whatsapp is overgekocht door Facebook. Wat nu?

Ik kreeg een melding op mijn telefoon met het bericht dat Whatsapp is overgenomen door Facebook. Ik kon het haast niet geloven, omdat ik nu voortaan moet gaan opletten met wat ik ga schrijven op Whatsapp.

Heel veel van mijn vrienden hebben Whatsapp al verwijderd op hun mobiele telefoon, maar het blijft voor mij moelijk om de app van mijn telefoon te verwijderen, omdat ik er zo gehecht aan ben geraakt.

De oprichter van Facebook: Mark Zuckerburg gaf laatst aan dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken om de privacygegevens, omdat ze het komende drie jaar niks aan de app willen gaan veranderen. Maar hoe zit dat dan over drie jaar?

Moet ik mij nou wel zorgen maken of niet? Vandaag las ik op het nieuws dat twee Amerikaanse bedrijven(privacywaakhonden) proberen om de overname van Whatsapp tegen te gaan.

Ga jij Whatsapp blijven gebruiken? Of ga jij een ander app op je telefoon installeren of ga je het op de ouderwetse manier doen: sms’en, brieven sturen of de postduif gebruiken?

Foto: Facebook & Whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.