Nieuwe attractie ‘Primark Nijmegen’

Op maandag 31 maart om 11:00 uur opende Primark in Nijmegen haar deuren. Ik kon het niet laten om even een kijkje te gaan nemen bij de opening. Plein 1944 kende een soort Eftelingopstelling. Er waren dranghekken geplaatst, waardoor het leek alsof mensen in de rij stonden voor de Droomvlucht.

De eerste nieuwsgierigen stonden blijkbaar al om 09:00 uur in de rij. Het aantal belangstellenden werd alsmaar groter. Een massa mensen verzamelden zich om de wachtende shoppers heen om foto’s van hen te maken. Toen ik omhoog keek, zag ik flatbewoners vanaf hun balkon foto’s maken van het festijn. Bizar eigenlijk, dat de opening van een vestiging dit in ons teweeg brengt.

De vestiging in Nijmegen telt drie verdiepingen en heeft maarliefst 320 medewerkers in dienst. Wederom een winkel waar menig shopliefhebber zijn of haar hart op kan halen. Toen ik vandaag een rondje door het centrum maakte, kwam ik overal mensen tegen met een bruine tas. Ik vraag me af hoelang de stormloop naar de winkel aan blijft houden. Sta jij vooraan om de Primark te bewonderen of wacht jij tot de dranghekken opgeruimd zijn?

Foto: Wachtrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.