Oeps! Regen.. Wat nu??

Niet getreurd, er is nog hoop. Het is altijd handig als je voor de zekerheid 2 elastiekjes meeneemt. Dan kan je altijd je haren in een paardenstaart of een knotje doen. Maar als je haren echt nat zijn, kan je beter een warrig knotje doen. Het valt dan minder dat je haar nat is en het ziet er ook nog leuk uit.

Een knotje als Vanessa Hudgens kan altijd.

Nu heb je eindelijk je haar gered maar zit je nog steeds met je doorweekte kleding. Als je gym hebt, heb je geluk. Dan kan je tenminste je gym kleding aan. Maar als je liever niet in je gym broekje rond loopt op school is het handig als je altijd reserve kleding hebt liggen in je kluis. Je hoeft niet je hele garderobe mee te nemen, een extra broek en een vest is genoeg.

Ik vind zelf de varsity jackets heel leuk. Heel veel mensen dragen die en dat blijft ook wel een tijdje zo. Een varsity jackets kan gedragen worden door jongens en meisjes. Zelfs beroemdheden dragen het. Het is heel handig doordat het lekker dik is, en het ziet er ook nog heel leuk uit.

Bij regenachtig weer is het wel slim als je dikke jas aan hebt. Een jas met een capuchon is nog beter, zo kunnen je haren niet nat worden. Het is ook handig als je waterdichte schoenen hebt. Anders heb je de hele dag natte sokken en dat is ook niet fijn. Je kan gewoon sneakers aan, dat geeft altijd een cool effect.

Uitgelopen make-up is niet erg. Je kunt gelijk naar de wc’s rennen en je make-up eraf halen met een paar vochtige doekjes. Daarna kan je weer opnieuw je make-up op doen.

Ik vind te veel make-up niet mooi. Je natuurlijke schoonheid gaat ermee verloren.

Ik hoop dat je wat hebt aan mijn tips.

Xxx Irem.

Foto: www.chicagofabulousblog.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.