Roken kan echt niet meer!

KWF kankerbestrijding weet ’t precies! Je kent het vast wel, die verschrikkelijke geur van iemand die net een sigaret op heeft gestoken en langs je komt lopen. Niet te genieten!

Waarschijnlijk ben je begonnen met roken omdat het stoer is. Stiekem roken op school achter het gymlokaal, je sigaretten verstoppen voor je ouders, net voordat je naar huis gaat even snel wat deodorant opspuiten om niet meer naar rook te ruiken en tot slot snel een pakje kauwgom naar binnen werken om een frisse adem te krijgen. Allemaal dingen waar jij mee te maken kan hebben als je ouders niet weten dat je rookt.

Je zult het meemaken: er komt een meisje of jongen naar je toegelopen op school om eens lekker met je te kletsen en je hebt net gerookt. Resultaat: een hele slechte adem. Dat is natuurlijk niet de beste eerste indruk die je op iemand kunt maken. Hoe zou jouw leven er uit zien als je niet zou roken: geen slechte adem, minder kans op longkanker, meer geld voor andere dingen, gezonder gebit en je kleren stinken niet. Dit wil jij toch ook?

Bekijk hieronder de reclame van de roken kan echt niet meer campagne!

Plaatje: Nemo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.