Shopverslaafd!

Als het aan mij ligt shop ik meerdere dagen per week. Zo kijk ik standaard een aantal keer per week op webshops voor leuke en nieuwe dingen. Nu ik elke dag stage loop, heb ik niet echt tijd om de stad in te gaan. Dus doe ik vooral aan online shoppen. Natuurlijk bestel ik niet elke week nieuwe kleding, schoenen of andere spullen, maar stiekem wil ik dat wel.

Ik word natuurlijk erg blij als mijn pakketjes thuis worden bezorgd. Ik vind dat ik mezelf nog redelijk goed onder controle hou, maar mijn ouders denken daar anders over. Ze zien namelijk alle pakketjes binnenkomen en klagen dat ik iets te veel shop en bestel.

Ik shop meestal bij dezelfde winkels. Ik hou van Zara, River Island en de H&M. Ook heb ik een andere verslaving. Namelijk designer schoenen. Dit zijn schoenen van high-end merken, zoals Alexander McQueen, Balenciaga, Gucci en Louis Vuitton. Een duur grapje, maar ik heb wel wat over voor mooie schoenen.

Natuurlijk moet ik rekening houden met mijn geld. Ik heb vaak de neiging om iets te veel uit te geven. Daar moet ik mee oppassen. Geef vooral niet meer uit dan dat je hebt. Ik geef pas veel geld uit aan kleding en schoenen als ik daar ook genoeg geld voor heb. Alhoewel ik veel geld uitgeef aan shoppen, ben ik gelukkig wel goed in sparen. Het is belangrijk om goed te sparen voor belangrijke dingen, zoals school en je rijbewijs. Ik zit dan ook echt niet aan mijn spaargeld.

Heb jij ook een geldverslindende hobby? Of kun jij heel verstandig omgaan met je geld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.