Supermarkt, post bezorgen of toch horeca?

In de zomervakantie ben ik twee maanden vrij. Een goede tijd om wat geld te verdienen voor het nieuwe schooljaar weer begint. Maar iets vinden dat mij leuk lijkt om te doen, was nog best lastig.

Als eerst dacht ik aan een baantje in de horeca. Ik heb 6 jaar lang in de bediening van een restaurant gewerkt, dus ervaring heb ik. Toch krabbelde ik al snel terug van dit idee. Lange avonden en met 30 graden mensen bedienen; dat wordt het niet. Misschien de post gaan bezorgen? Maar dat zijn zo weinig uren… En voor een baantje in de supermarkt ben ik te oud.

En toen vond ik iets dat mij wél aansprak. Een vakantiebaantje als huishoudelijk hulp bij ouderen. Boodschappen doen, een beetje poetsen en gezellig kletsen met ouderen. Dat lijkt me wel wat. Overdag, veel uren én ik ben niet te oud. Lijkt mij prima voor twee maanden!

Het vinden van een bijbaantje kan soms best lastig zijn. Net als ik kun je veel eisen hebben. Je kunt te jong zijn, of te oud. Het belangrijkste is dat je iets vindt dat je leuk lijkt om te doen. Ik heb nog niets gehoord van mijn sollicitatie, dus het is nog even afwachten of ik aangenomen word!

Heb jij al een bijbaantje voor de zomervakantie?

Nog geen vakantiebaantje? Bekijk hier onder de top 10 populairste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.