Vrijetijdsss Tipsss

Heb jij ook soms van die dagen dat je maar een beetje door het huis strompelt en andere mensen irriteert doordat je niet weet wat je moet doen. Nou ik wel! Deze dag is er zo een.

Hier een paar tips om dan wat leuks of nuttigs te doen:

1. Ga een boek lezen. Ik weet het, het klinkt saai. Ik vind het ook altijd moeilijk om er in te beginnen, maar als ik het eenmaal leeshet eenmaal lees en het is leuk leuk dan heb ik het zo uit. Dat is misschien ook wel een nadeel, omdat het dan zo snel voorbij is.

2. Maak alvast huiswerk voor de volgende maand (als het bijna vakantie is leer dan gewoon alvast voor volgend jaar). Ik denk dat dit een nutteloze tip is, omdat niemand in de wijde omtrek hem gaat opvolgen.

3. Werk aan je conditie. Deze is heel nuttig, want dan kun je de volgende week weer allemaal dik makende dingen eten. Ik moet zeggen dat hij wel lastig is en dat je er veel discipline voor nodig hebt. Ja ik heb ervaring . Nee geen positieve.

4. Iets gezelligs doen met je vrienden is ook altijd leuk. Bijvoorbeeld picknicken, naar het strand naar de stad of gewoon bij iemand thuis afspreken. Hoewel als je naar iemands huis gaat moet je er wel voor zorgen dat jullie je niet samen gaan vervelen.

5. Zoek werk. Je bent van je verveling af en je verdient geld. Ps. zorg er wel voor dat je een leuk baantje hebt. En voor de mensen die denken dat oppassen leuk is. Een kotsende schijtende baby is niet leuk! Of een irritant kind dat niet naar bed wil en gaat huilen om z’n ouders.

6. Vouw twee telefoon boeken in elkaar, bladzijde voor bladzijde. Het schijnt dat ze dan zo sterk in elkaar zitten dat je ze niet uit elkaar getrokken krijgt. Vraag dan aan je vrienden of ouders of ze sterk genog zijn om het uit elkaar te trekken. Waarschijnlijk zeggen ze ja en dan zullen ze wel zien hoe sterk ze zijn!

7. Maak een wandeling in de natuur en geniet van alles wat.

8. Wat je ook kunt doen is koken. Het is sowieso handig om te kunnen koken voor als je later alleen woont. Anders kan je alleen eten halen. Ten eerste is dat super duur ten tweede ook ongezond. Maar koken is ook leuk. Ik denk dat ik het opeten het leukst vind.

9. Richt je kamer opnieuw in. Staat het perfect dan kun je altijd wat posters ophangen of wat opruimen. Ik heb een klein strookje behang met grote bloemen in het zwart-wit. Die bloemen ben ik nu aan het in verven. Het is veel werk dus ik ben de komende vakantie wel even zoet.

Zo zie je maar, vrije tijd is ook leuk en je hoeft je niet te vervelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.