Wie wint de Jong Lokaal Bokaal 2011?

De prijs beloont gemeenten die positieve aandacht besteden aan kansen en talenten, vrije tijd en infrastructuur voor jongeren en inspraak van jongeren.

Capelle aan den IJssel, Den Haag en Zaanstad zijn door de jury uitgeroepen tot finalisten. Maar wie gaat er winnen? Dat kun je te weten komen op 21 november in Utrecht. In Rasa, Pauwstraat 13a, starten we om 10.00 uur met een programma waarin enthousiaste jongeren en professionals van gemeenten en jongerenwerk elkaar inspireren en elkaar uitdagen om tot nieuwe ideeën te komen. Je kunt meedoen aan een workshop, jongeren uit andere gemeenten ontmoeten en je ziet hoe het jeugdbeleid in de finale-gemeenten is georganiseerd. Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten zal de Jong Lokaal Bokaal uitreiken. Om 14.00 uur sluiten we het programma af met een drankje.

Welke gemeente doet het meest voor jongeren? Mogen jongeren in hun gemeente meepraten over onderwerpen die hen aangaan? Zijn er voldoende feesten, festivals en sportmogelijkheden? Worden jongeren gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen? Kortom, welke gemeente neemt jongeren serieus?

Kom je ook? Geef je dan op via gemeente@njr.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.