Wie zijn wij…

Hoi ik ben Merel Krijnen,

Ik hou van koken en met muziek bezig zijn. Mijn favoriete vakken zijn o.a. economie en aardrijkskunde. Daarom wil ik in mijn vervolg opleiding ook iets met economie doen. Wat ik hier wilde leren is hoe je vanuit een onderwerp een filmpje kan maken en hoe je dat dan opbouwt.

Hoi ik ben Sofie van Houdt,

Ik hou van muziek maken, voetballen, koken en dieren. Ik vind het leuk om filmpjes te maken, maar wanneer het verwerkt moet worden loop ik vaak vast, daarom lijkt het me leuk om te leren hoe het van idee daar werkelijkheid gaat.

Hoi ik ben Niek,

Ik ben 15 jaar oud, dol op film, reizen en gewoon aan het werk zijn. Ik hoop hier meer te leren over het monteren en op camera verschijnen. Ik heb geen cameravrees, maar het blijft altijd spannend om te worden gefilmd.

Foto: Paurian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.