Hoe bereid jij je voor op het schoolfeest?

Allereerst is het handig om een lijstje te maken met alle dingen die je nog moet doen en gaat doen op de dag van het feest. Deze lijst kan je het beste een dag of twee van tevoren maken, zodat je zeker weet dat alles vlekkeloos verloopt.

Moet je kaartjes kopen voor je schoolfeest? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk hebt gedaan, zodat je dat alvast van je lijstje kan afstrepen.

Dan komt de outfit. Het is cliché, maar een simpel zwart jurkje is altijd goed. Je kan een jurkje combineren met mooie hakken, maar het staat ook heel stoer met sneakers.

Een andere mogelijkheid, is de algemene “High-waist en crop top”. Het staat leuk en het maakt het dansen een stuk makkelijker.

Als je wilt voorkomen dat je hetzelfde draagt als iemand anders, kan je het beste je kleding in een boutique kopen (dit is overigens ook over het algemeen goedkoper). Veel mensen gaan naar grote winkelketen, zoals de H&M en de River island.

Een clutch (oftewel een klein tasje) is misschien nog wel belangrijker. Hier zit je geld, kaartje voor het feest, lippenstift, ov en andere dingen in die je nodig hebt tijdens het feest.

Ga je met een vriendin of vriendin? Zorg er dan voor dat je de tijden en de plek waar jullie hebben afgesproken, 2 uur voor het feest nog een keer doorneemt. Dit voorkomt dat je straks te vroeg of te laat op de verkeerde plek staat.

En als allerlaatst, ben je iets vergeten of gaat er iets mis? Vrees dan niet, het wordt vast een leuke avond met je vrienden en vriendinnen. Die mooie lipgloss die nog op je keukentafel ligt, zal dan niet meer uitmaken!

Heb jij nog leuke tips voor het schoolfeest? Zet het hieronder in een reactie!

Foto door: Salt of earth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.