Zijn ‘hetero’s’ normaal?

Zijn hetero's normaal?
Hetero's normaal? Als je het aan mij vraagt zijn ze normaal, ik vind elk mens normaal. Doordat ik heel ruimdenkend ben, kan wat mij betreft alles. Ik vind weinig dingen raar, ik vind dat iedereen moet doen en laten wat hij of zij wilt (qua geaardheid en uiterlijk etc.). De hetero wordt als ''normaal'' gezien omdat er meer hetero's zijn. De meeste mensen plaatsen heel snel iets in hokjes. Ze moeten alles een benaming geven dus je bent al snel een homo, lesbi of hetero. De meeste hetero's weten niet veel over geaardheden want er zijn nog zoveel anderen vormen van geaardheid die je zou kunnen hebben.

Bedenk zelf wat je mening is
Iedereen heeft een eigen manier van denken, dat komt omdat je eigenlijk altijd krijgt te horen dat iets goed/slecht, normaal/abnormaal is. Mensen zeggen heel vaak dingen als ‘’homo's zijn vies’’. Uhm,.. sorry maar ook een homo doucht en verzorgt zichzelf. De zin ‘’Alle homo's zijn vrouwelijk’’ klopt echt niet. Ik ken zelf heel wat homo's maar ze zijn echt niet allemaal vrouwelijk, de meeste juist helemaal niet. Als je dit vaak hoort dan ga je automatisch ook zo denken. Maar als iedereen om jou heen dit vindt, hoef jij zelf deze mening niet te hebben.

Mijn mening
Mijn mening is duidelijk denk ik, voor mij is ieder mens een normaal mens. In mijn ogen hoef je je zelf geen benaming te geven en je hoeft al helemaal niet in een hokje te kruipen. Hoe denken jullie er over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.