Draag jij mode die je leuk vindt?

Je ziet op straat steeds weer iets anders, de mode verandert. Wijde broeken, skinny en ripped jeans, en dan weer wijdere kleren kopen. Mee gaan met de mode betekent dus ook nieuwe kleding. Mode is niet alleen nieuwe kleding, het gaat ook om die toffe agenda, rugzak of etui waar iedereen mee rondloopt. Kopen we die spullen allemaal omdat iedereen ze heeft? Omdat we denken dat het nodig is om erbij te horen? Wij gingen de straat op om het uit te zoeken, bekijk het filmpje hierboven!

Vind je de mode leuk? Ga dan lekker shoppen en draag wat in de mode is! Voor wat inspiratie kun je het filmpje hieronder kijken van de fashionweek afgelopen week in Parijs. Hét mode-event dat reist door Europa. Helaas kost iedere maand shoppen best veel geld, dus misschien handig om eerst te sparen voor dat leuke item!

Als je de mode volgt omdat je het gevoel hebt dat dit van je verwacht wordt, denk dan nog eens na over wat je zelf mooi vindt. Soms ga je samen met anderen samen shoppen en word je samen enthousiast. Koop je iets écht omdat anderen dat willen? Dan kun jij je onzeker voelen en koop je iets door groepsdruk.

Of je de mode nou wel of niet volgt; crocs of driekwartbroeken kunnen écht niet volgens deze jongeren. Waarom niet? Bekijk het filmpje bovenaan de pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.