Koken in quarantaine

Nu de restaurants voorlopig dicht blijven en je toch tijd over hebt, is het een mooi moment om je kookskills te verbeteren!

Koekjes bakken

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan zelf – of samen met een vriend of vriendin – koekjes te bakken. Bijvoorbeeld heerlijke en bovendien glutenvrije kokosmakronen, brownies, macarons of stroopwafels.

Macrons

Taart bakken

Of je maakt een heerlijke chocoladetaart, appeltaart of citroentaart.

Koken wat er in de koelkast ligt

Antoni Porowski, de kok uit de populaire Netflix-serie Queer Eye, is een kookshow begonnen op zijn Instagram. Hij maakt elke dag een filmpje over koken in quarantaine via Instagram TV. Bekijk de kooktips van Antoni op insta.

Inspiratie nodig?

Bekijk dan dit filmpje!

Lekker en simpel

Op internet zijn natuurlijk erg veel lekkere en makkelijke recepten te vinden. Maar nergens zo lekker als bij lekker en simpel. Dus volg dit kanaal!

Dagelijks simpel koken

Elke dag om twaalf uur uploadt Erwin een nieuwe kookvideo op zijn YouTube kanaal. Iedere dag kookt hij een nieuw simpel recept, van spaghetti tot zuurkool en van nasi tot wortelstamppot. Hij kookt vooral gezonde en eenvoudige maaltijden. Veel groentes en andere dingen die belangrijk zijn voor een goed immuunsysteem.

Heel veel lekkers vind je op Insta bij de kookmutsjes

Kookmutsjes

Kooktips op Insta:

Insta: @kookmutsjes

Insta: @kokenmetdemeidenopkot

Insta: @kokenenmetnuth

Insta:@EdwinVinke

En verder staat internet natuurlijk vol met leuke websites zoals leukerecepten.nl, Allerhande Recepten en Smulweb, om er maar een paar te noemen. Er is genoeg te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.