4 tips voor een toffe kerstvakantie

Als de vakantie is afgelopen hoor je altijd dat iedereen alleen maar leuke dingen heeft gedaan. De een is op wintersport geweest, de ander heeft een 8-gangen diner gemaakt voor de hele familie. En jij… Nog niks te doen?

Ga er op uit!

Ondanks dat het koud en donker is buiten, is er genoeg te doen. Ga schaatsen op de kunstbaan in de binnenstad, doe een wedstrijd wie de mooiste sneeuwpop kan maken of ga gewoon lekker shoppen en kerstcadeautjes inslaan bijvoorbeeld.

Wil je toch liever binnen blijven?

Ken je Monopoly nog? Mens-Erger-Je-Niet? Je hebt vast een lievelingsspel! Nodig vriend(inn)en uit en speel de hele avond spelletjes. En als je niet zo goed tegen je verlies kan zorg je gewoon dat je genoeg te drinken in huis hebt. En 10 zakken chips om je verdriet weg te (vr)eten natuurlijk.

Stuur je vrienden en vriendinnen een kaart!

Nu je alles via internet kan doen worden er steeds minder kaarten verstuurd rond de feestdagen. Maar wat is er nu leuker dan een persoonlijk kaartje in de bus krijgen? Stuur je vrienden en vriendinnen een (zelfgemaakte) kaart en bedenk voor iedereen een persoonlijke boodschap. Wedden dat je heel veel kaarten terug krijgt?

Ga bakken!

Jammer genoeg zit bruin bakken er niet in tijdens de kerst. Was het maar waar! Laat daarom de keukenprins(es) in je naar boven komen en bak een taart, oliebollen of jouw favoriete lekkernij.

Vind je deze tips maar niks? Laat me dan weten wat jij gaat doen in jouw vakantie!

Foto Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.