Ben jij al fashionable voor op het strand?

Ook dit jaar is de bikini weer erg populair onder de jongeren. Natuurlijk heeft de zomer van 2012 weer nieuwe trends. Dit jaar zien we veel bikini’s met haltertopjes of bandeautopjes (rechte topjes). Rechte broekjes zijn niet meer hot. Tie tanga’s (broekjes die je op je heupen vast strikt) wel, zij zijn hotter dan de hipsters. Daarnaast zien we ook veel bikini’s met een retrolook en broekjes met juist een héél hoge taille.

Als je dan een geschikt model hebt gevonden ga je nadenken over de kleur. Gelukkig vind je bijna alle kleuren in de collectie van dit jaar. Felle kleuren en neon tinten zijn erg trendy. Lieflijke bloemenprints zijn helemaal in. Maar ook strepen en balletjes / stippen. Ook opgestikte bloemen, franjes (jaren ’70) en roesjes komen erg veel voor.

Met enkel een bikini of badpak ben je nog niet kaar. De strandlook voor zomer 2012 is een ‘van top tot teen’ look compleet met fleurige tassen, hoge sandalen en luchtige lange bloemenjurken die je over je badkleding draagt. En vergeet de accessoires niet: grote kettingen, armbanden en een sjaaltje of bloem in je haar. Gelakte nagels, vooral natuurlijk je teennagels niet vergeten! Zo ga jij deze zomer helemaal fashionable het strand op.

We zijn de mannen natuurlijk niet vergeten! Morgen zijn hun looks aan de beurt.

Foto: cristina photographs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.