Lezen saai? Dus niet!

De maand juni staat in het teken van het spannende boek, omdat mensen steeds minder gaan lezen en de verkoop van boeken afneemt. En natuurlijk om te laten zien dat een boek niet alleen saai hoeft te zijn.

Zelf ben ik het als leesfanaat het hier mee eens. Ik kan mijzelf helemaal in een boek verliezen. Het is net of je een film afspeelt waar je zelf een beeld van de karakters en de omgeving kan scheppen. Ik lees dan ook veel, ik lees vooral literatuur en fantasy boeken. Ik heb geen favoriete boeken, maar Alera de erfgenaam van Cayla Kluver vind ik erg goed.

Omdat het de maand van het spannende boek is, is er ook een speciale actie, als je 12,50 euro aan boeken uitgeeft krijg je de ooggetuige van Simone van der Vlugt cadeau.

De ooggetuige gaat over de slechtziende Manon Jonker. Als zei getuige is van een roofoverval waarbij de juwelier wordt vermoord wordt zei gespaard, omdat de overvallers denken dat ze blind is. Maar dan komen de overvallers erachter dat ze alleen slechtziend is.

Ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik ben het zeker van plan. Lezen is niet saai, als je maar het juiste boek hebt.

Foto: slightly everything’s photostream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.