Ben jij er ingetrapt?

Vanochtend ben ik zelf ook in een 1 aprilgrap getrapt. Op mijn mobiel las ik het nieuwsbericht dat Grolsch een 40 km lange pijpleiding voor bier ging aanleggen. Deze leiding kwam te liggen tussen het festival de Zwarte Cross en de fabriek in Enschede. Het scheelde een hoop vervoer met vrachtwagens. Klinkt niet raar toch? Helaas bleek het een grap. Veel mensen zijn er wel ingetuind, er waren zelfs mensen die Grolsch opbelden of ze ook op de leiding aangesloten konden worden. Bier uit de kraan, dat wil ik ook wel.

Beste grappen 2015

Natuurlijk waren er nog meer grappen in Nederland en in de wereld. Deze vond ik het leukst:

Onlinewinkel Coolblue vroeg Pakketknuffelaars als nieuwe werknemers. De Pakketknuffelaar moet het goede gevoel in het pakketje knuffelen. Coolblue had ooit al veel succes met de Kusjesmachine. Leuk werk toch, pakketjes knuffelen en kussen? (:-*

Het is bijna Pasen dus had fotodrukker Albelli een nieuwe manier van eieren versieren uitgevonden. Het was mogelijk om je foto te printen op een ei. Leuk cadeautje voor je ouders, een foto van je hoofd op een ei op zondagmorgen. 😉

Een paar anderen die met eten te maken hadden waren die van de Hema en de Starbucks. De Hema kwam met een 3d-printer voor tompouces en Starbucks zou een boerenkool smoothie gaan aanbieden, brrr.

De allerlaatste die ik persoonlijk heel leuk vond is van Google. Zij hadden van hun Maps een Pac-Man spel gemaakt, ooh jeugdsentiment. Zo kan je door je eigen straat muntjes en vruchtjes verzamelen, maar let wel op voor de monsters!

Op 1 april worden altijd zoveel grappen uitgehaald dat je er wel in eentje móet trappen. Welke 1 april vonden jullie het leukst of zijn jullie ingetrapt?

Foto: Printscreen Google Maps

Foto: Grolsch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.