Boerzoektvrouw

Internationaal
Dit jaar is een internationale editie van boerzoektvrouw. Dit maakt het vinden van ware liefde niet makkelijk. Verhuizen naar het buitenland is altijd een grote stap. Helemaal als je naar Riks zou moeten in ‘‘the middle of nowhere’’ in Canada.

Waarom is het zo leuk?
Na negen seizoenen is boerzoektvrouw nog steeds super populair. Het leuke aan boerzoektvrouw is om de boeren en zijn vrouwen te bespreken met vrienden en familie. Wie er leuk is of juist niet en dan vooral waarom.

Eerste indruk
De eerste indruk die ik had van sommige boeren blijkt totaal niet te kloppen. Neem bijvoorbeeld boer Herman die in eerste instantie als een pummel overkomt. Omdat hij heeft gezegd dat een meisje totaal niet op haar modellenfoto lijkt. Maar uiteindelijk heeft boer Herman het samen met zijn gekozen meiden erg gezellig. Dit was een leuke verassing. Boer Marc is de hottie van dit jaar. In het begin was ik helemaal fan van boer Marc. Dit kwam vooral vanwege zijn mooie blauwe ogen. Maar helaas blijkt hij niet zo charmant te zijn.

Succes
Andere jaren waren er veel succesverhalen maar ik vraag me af of het dit jaar ook zo is. Aankomende zondag is de reünie. Dan horen we hoe het nu met de boeren gaat. Er zijn dit jaar wel wat leuke stelletjes gevormd maar ik vind het succes minder groot dan andere jaren. Zelf denk ik dat boer Herman en Marc nog samen zijn met hun geliefde en de rest niet. Over David heb ik nog twijfels maar ik hoop dat ze nog bij elkaar zijn. Alleen of dit jaar ook weer boerzoektvrouw-baby’s zal voortbrengen vraag ik me af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.