Een film op snapchat!?

Ik ben niet de enige die dit een gaaf idee vind want een producer maakte een horrorfilm – op snapchat. Het verhaal gaat over een groep vrienden die naar het bos gaat om een mysterie rondom het Sickhouse te ontrafelen. Andrea Russett en Sean O’Donnell spelen mee in de film en maakten snaps waardoor mensen de film live konden volgen. Voor de mensen die de film niet op snapchat hebben gevolgd zullen de snaps met extra materiaal gemonteerd worden tot een speelfilm. Dit is niet de enige snapchatfilm die gemaakt wordt, waarschijnlijk zullen er vele volgen.

In plaats van op de bank 90 minuten naar een film kijken, volg je dagenlang live een verhaal op snapchat. Zo kun je je helemaal inleven in de film. En hoe gaaf is het dat de film live is!?
Voor mij is dit niet goed. Ik zou iedere 5 minuten mijn snapchat checken en continu met mijn mobiel in de hand zitten om de nieuwste snaps meteen te bekijken. En ik ben niet de enige. Veel volgers van Andrea en Sean gaven op twitter aan hun snapchat om de 5 minuten te refreshen omdat de Sickhouse film zo spannend was.

Ik zou tijdens werk en school altijd nog even snel snapchat checken. Misschien moet ik het maar bij speelfilms houden…

Lijkt het je gaaf een film ‘live’ via snapchat te volgen? Of kijk je toch liever een speelfilm onderuit gezakt op de bank?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.