Fifty Shades of Grey

Ook ik heb deze film afgelopen weekend in de bioscoop gezien. De film gaat over een simpel meisje genaamd Anastasia Steele, die toevallig de aantrekkelijke en rijke zakenman Christian Grey ontmoet. Zij krijgen een relatie die wat ingewikkeld wordt door de obsessie van Mr Grey, namelijk SM.

Ondanks dat ik het boek niet heb gelezen, wist ik de grote lijnen van het verhaal al wel. Het bestond uit heel veel seks en het verhaal leek mij wat cliché. Toch heb ik van de film genoten. Het acteerwerk van Dakota Johnson (de actrice die de vrouwelijke hoofdrol Anastasia speelt), vond ik erg goed. Maar wat het meeste indruk maakte, is de personage Mr Grey. Ik denk dat heel veel meiden die de film zagen op slag verliefd werden op Mr Grey, en ik moet bekennen dat dit bij mij niet heel anders was. Knap, powerfull en sexy: Mr Grey had het allemaal.

Wat ik wat minder vond, is het verhaal. Er waren weinig dialogen en ik vond dat het verhaal zelf niet veel diepgang had. Ik denk zelf dat ik het verhaal van Fifty Shades of Grey gewoon niet zo bijzonder vind en dat de film daar niet veel aan verandert. Op de seksscenes had ik niet veel op te merken. Ik had gehoord dat de seksscenes veel ‘heftiger’ zouden zijn dan de gemiddelde Hollywood film, maar ik vond dat deze scenes nog best bescheiden waren (in tegenstelling met wat ik verwacht had).

Al met al vond ik de film zeker vermakend, en zou ik zeggen: kijk het als je dat nog niet gedaan had! Wat vind jij van Fifty Shades of Grey? Laat het achter in de reacties!

Sarah

foto: jeepersmedia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.