Gedumpt via een SMS?

De Australische vrouw Jo kreeg, na twee maanden een relatie te hebben met haar vriend, het sms’je met de zes ‘dumpredenen’ toegestuurd. Jo stuurde het door naar haar vriendin, die een screenshot van de SMS op Twitter zette. Vervolgens is deze wel 19.844 keer geretweet. Goede actie, vind ik, om toch nog even te laten zien dat het uitmaken via een SMS, whatsappje of zo iets dergelijks je niet veel goeds kan brengen.

De zes redenen zijn niet echt de meest voorkomende redenen om het uit te maken met je lover. Zo stuurde de verzender dat hij het vervelend vond dat Jo hun relatie niet op Facebook plaatste en was Jo volgens hem onvriendelijk tegen zijn kat. Ook vond hij het schelden niet echt vrouwelijk.

Gelukkig vond Jo het niet heel erg en vond zij de redenen eerder lachwekkend. Zelf zou ik er ook (hard, heel hard) om kunnen lachen, maar toch vind ik het uitmaken via een SMS wel heel laf. Zelf houd ik sowieso veel meer van face to face praten. Ik vind ik het veel beter om belangrijke dingen gewoon in real life met elkaar te bespreken. Als ik hoor dat iemand het heeft uitgemaakt via een whatsappje of een SMS, kan ik alleen maar mijn ogen rollen. Ik kan begrijpen dat je de confrontatie liever niet hebt, maar zelf vind ik het behoorlijk onbeschoft en egoïstisch. Je zet jezelf verschut door het te versturen en ik vind het niet leuk voor de persoon die gedumpt wordt. Ook is het niet echt bepaald handig, want voor je het weet sta je zo met 1000+ retweets op Twitter met je SMS’je.

Zouden jullie het ooit uitmaken via een SMS, of is dit jou een keer overkomen? Laat het dan achter in de reacties!

Sarah

Foto link: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.