Heb jij Flappy gezien?

“Wat een irritant spel” zeg ik pas na één minuut spelen van het spel Flappy Bird. Het ziet er zo makkelijk uit, maar toch is het moeilijk. Na 10 minuten spelen hield ik het voor gezien en mocht Flappy van mij ook zijn kooi in. Toch begon het spelletje verslavend en zat ik achter elkaar te proberen om met Flappy dat ene buis elke keer te vermijden. Ik wilde op een gegeven moment mijn telefoon tegen de muur kapot slaan.

Flappy is gisteren weggevlogen uit zijn kooi en is onvindbaar. Wat bij vele van ons frustraties heeft opgewekt. Hoe kan nou iets wat zo vaak wordt gespeeld uit het niets verdwijnen. Dat zijn we niet gewend in deze tijd.

Als ik elke dag $50.000 zou verdienen met zon simpel spel, had ik nu al een lijst gemaakt met de vakantieplekken waar ik naartoe zou gaan. Wat zou jij doen als je $50.000 per DAG!! zou verdienen?

Ik kan Flappy niet meer vinden. Mocht jij hem tegenkomen laat het me dan weten!

Heb jij Flappy Bird gespeeld? Wat vind jij ervan? Wat is het hoogste punt die je gehaald hebt?

Foto: Flappy Bird

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.