Help ik ga op vakantie!

Vakantiestress
Echt zomervakantie heb ik nog niet, maar zaterdag ga ik een klein beetje vakantie vieren. Ik ga een weekendje weg. Al geniet ik in Nederland ook van het weer, maar op vakantie naar een ander land vind ik toch veel leuker. Heerlijk rustig op vakantie en genieten zou je zeggen. Maar nee hoor, niet voor iedereen. Want bij sommigen begint een vakantie niet zonder de vakantiestress. Je herkent het vast wel: je lievelingsshirt dat je zo graag mee wilt nemen ligt in de was of je vraagt je af waar je zwemkleding is gebleven?

Voorbereidingen
Zo ziet mijn week er nu ook uit. Ik ga zaterdag een paar dagen naar Lissabon (hoofdstad van Portugal) en ik moet nog van alles regelen. Dus je raadt het al: ik heb vakantiestress! De jurk die ik graag aan wil, is nog vies. Omdat ik ga vliegen, heb ik allemaal kleine verzorgingsproducten nodig van minder dan 100ml. En ik wil graag nieuwe leuke zomerschoenen die ik mee kan nemen op vakantie. Ik hoop dat alles past, want mijn bagage mag niet zwaarder zijn dan 10kg.

Het komt goed!
Om te zorgen dat ik ook alles mee neem, maak ik een lijstje. Twee dagen voordat ik vertrek, pak ik alvast mijn koffer in. Zo heb ik alle tijd om mijn spulletjes te verzamelen en weet ik zeker dat ik alles heb. De dingen die in de tas zitten, streep ik dan van het lijstje af. En als ik wel iets bent vergeten, geen stress! Het land waar ik op vakantie ga, heeft ook een winkel waar ik die spulletjes kan kopen?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.