Het 10 vragen spel

Wat is jouw geheim?

Ik HAAT voeten! Ik houd er niet eens van om het erover te hebben. Heel raar, maar ik vind het maar vreemde dingen.

Heb je slechte gewoontes?

Ja, best veel zelfs! Maar ik vind ze persoonlijk niet zo heel erg. Een daarvan is dat ik heel vaak dingen uitstel. Dat is wel één van de ergste.

Wat is jouw favoriete kleur?

Ik heb geen favoriete kleur, klinkt raar maar ik vind zoveel kleuren mooi. Blauw en paars het meest, maar roze, wit, zwart en rood vind ik ook heel mooi.

Wanneer ben je jarig?

Ik ben 23 september jarig. Ja ik ben net jarig geweest, maar het is nog zeker niet te laat voor een cadeautjeJ!

Wat is jouw verslaving?

Mijn telefoon. Zodra ik wakker word tot het moment dat ik ga slapen zit ik bijna non-stop op mijn telefoon. Echt heel erg. Ik laad mijn telefoon zelfs 4 keer per dag op en ook nog eens de hele nacht.

Noem 3 dingen waar jij je enorm aan ergert

Mensen die in de klas hun schoenen uit doen, ja dit doen ze bij mij in de klas en ja ik haat voeten en dit dus ook.

Ik erger me eraan als ik heel aardig probeer te zijn voor iemand en diegene dat niet waardeert en dan alsnog onaardig is tegen mij.

Ik erger me eraan als mijn wifi het niet doet, mb’s zijn heel duur en ik ben natuurlijk super verslaafd aan mijn telefoon.

Wat is je horoscoop?

Heel raar, ik ben een maagd en weegschaal. 23 september valt op het einde van het sterrenbeeld maagd en het begin van het sterrenbeeld weegschaal. In de ene krant ben ik een maagd en in de andere een weegschaal. Ik lees ze dus allebei en zeg ook maar dat ik allebei ben.

Wat is je favoriete dier?

Ik ben echt dol op dieren. Ik kan nooit kiezen, maar als ik dan echt moet kiezen ga ik voor tijgers. Ik vind het echt super mooie dieren, vooral de witte Siberische tijger!

Waar zou je heel graag naar toe willen, waar je nog nooit bent geweest?

Ik wil heel graag naar Los Angeles en het liefst daar gelijk wonen. Ik ben dol op de Engelse taal en zie het als een grote maar leuke uitdaging voor mijzelf om daar een nieuw leven te beginnen.

Wat is jouw grootste angst?

Mijn grootste angst…Ik heb niet echt een grote angst. Voeten misschien? Nee, ik ben wel echt als de dood voor spinnen en wespen. Echt een grote angst heb ik niet.

Ik hoop dat je een beetje een indruk hebben gekregen van mij. Heb je iets met mij gemeen? Of had je nog een vraag voor mij? Dan zou ik het heel graag in je reactie willen lezen!

Plaatje van tijger door: Eric Kilby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.