Het banen-evenement BoostYourFuture

BoostYourFuture is bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar. Op deze beurs kan je een cv en pasfoto laten maken, solliciteren en genieten van de artiesten die aanwezig zijn op het event.

Dit jaar was het event wederom een groot succes en ook Blixum was erbij.

Wij hebben een aantal jongeren ondervraagd over wat zei van het evenement vonden en of ze er ook wat aan hebben gehad. Alle ondervraagden waren erg positief en tevreden over het evenement. Een aantal, zoals Lulu hebben al kunnen solliciteren en zijn niet met lege handen vertrokken. “Ik was opzoek naar een parttime baan voor naast mijn opleiding. Ik heb op het evenement kunnen solliciteren bij Schiphol en ik hoop dat ik daar nog van terug hoor”,

aldus Lulu.

Naast werkgevers, was ook het ROC Mondriaan aanwezig. Jongeren die weer terug naar school willen of van opleiding willen wisselen, kunnen hier terecht. Velen waren hierin geïnteresseerd. “Ik ben op zoek naar een parttime baan en een opleiding die daarop aansluit”

Om het event nog leuker te maken, waren er ook workshops. Twee hiervan waren: hoe achtervolg ik mijn droombaan? En dansen met Aight. Naast de workshops waren er ook artiesten aanwezig, waaronder Dj Dyna en Fouradi, die met hun muziek iedereen in de stemming kregen.

Ook de burgemeester heeft zijn zegje kunnen doen doormiddel van een inspirerende toespraak. ”Door hier te zijn lever je niet alleen een betere bijdrage aan jezelf, maar ook een betere bijdrage aan heel Den Haag”, aldus de burgemeester.

Al met al was het een event waarbij de sfeer er aardig in zat. Zowel de jongeren als de werkgevers kwamen enthousiast en geïnteresseerd over. Het was een event waarbij veel informatie uitgewisseld werd, waar je genoeg nieuws kon leren en met professionals in contact kon komen. Doordat er genoeg entertainment en enthousiasme was, was er een positieve en leuke sfeer op het event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.