How to: jezelf klaar maken voor de lente

Gisteren is het lente geworden. Omdat ik half Iraans ben, heb ik gisterenavond met mijn familie en familievrienden het Perzisch Nieuwjaar gevierd. Wij vieren dan in principe het begin van de lente. Ik vind het leuk om dit te vieren, aangezien ik erg blij ben dat de lente eindelijk is aangebroken.

Daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen die je kan doen om je helemaal lente-ready te voelen!

  • Verander je playlist. Voeg nieuwe, lente-proof nummers toe aan je muziek. Door leuke muziek te luisteren, kan je hele mood veranderen. Een persoonlijk favoriet op dit moment is Sunlight – The Magician ft. Years and Years.

– Nieuwe kleding. Warmer weer is het perfecte moment voor nieuwe kleding. Denk maar aan andere schoenen, een dunnere jas, jurkjes, nieuwe zonnebrillen…

– Breng wat kleur in je leven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld pastelkleuren te gebruiken in je makeup of nagellak, maar bijvoorbeeld ook door notitieboekjes voor school in een vrolijke kleur te kopen. Voor jongens hoeft dit natuurlijk niet perse: de kleur wit is bijvoorbeeld ook al lente-proof.

– Ruim je kamer op. Een rustige en schone omgeving voelt goed, zeker om de lente mee in te gaan.

– Zorg dat je overig schoolwerk afmaakt en de dingen meteen doet die je al een tijdje uitstelde. Zo kan je met een clear mind de lente ingaan en hoef je je geen zorgen meer te maken over de taken die je deze winter had.

Sarah

Hoe maak jij jezelf helemaal klaar voor de lente? Laat het achter in de reacties!

martinak15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.