Rave

Techno feestjes en Deephouse wordt steeds populairder in Nederland en zelfs over de hele wereld. Techno house en Deephouse zijn twee verschillende genres muziek. Ze worden wel vaak met elkaar geassocieerd en zijn steeds geliefder onder de jongeren van nu.

Bij deze muziek genres hoort ook een bepaalde dansstijl, namelijk Raven. De shuffle kan je bekend in de oren klinken, deze dans werd 3 geleden erg populair door het liedje everyday i’m shuffling van LMFAO.

De running man gaat al wat langere tijd terug, namelijk naar 1978. De dans werd destijds het meest uitgevoerd door MC Hammer, Bobby Brown, Milli Vanilli en Vanilla ice.

Wanneer de konijnendans ontstond is voor mij niet bekend. Wel is het zo dat de konijnendans, sinds eind vorig jaar tot op het heden, enorm populair is geworden. De konijnendans bevat ook de shuffle en de running man.

Ik ben nooit van de Deephouse/Techno geweest. Ik vind alle muziek leuk, maar om per se deze genres continu aan te horen, kon ik eerst niet aan. Nu is dat anders en ben ik enorm mijn best aan het doen om te leren raven. Ik luister veel meer Deephouse en aangezien het nu zo populair is, is het ook moeilijk te ontlopen als je bijvoorbeeld uitgaat. In dat geval is het dan ook wel een pre om te kunnen raven!

Ik ga zeker nog verder met het leren van raven, maar wat vind jij nou van raven? Laat het achter in een reactie!

foto: boklm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.