Hup! Snel naar de bioscoop!

Je hebt van die avonden dat er niks op de tv is. Vrijdagavond hadden mijn vriendinnen en ik daar ook last van. De bedoeling was een lekkere relaxavond op de bank met een dekentje en een kopje thee. Toen we in de tv-gids keken werden we niet heel vrolijk en besloten we om toch maar iets anders te gaan doen. Het werd een avondje bioscoop! ‘Pak van mijn hart’: De nieuwste Nederlandse romantische komedie van 2014; een soort Alles is Liefde 2.0. Natuurlijk is het al duidelijk hoe de film gaat verlopen en hoe het eindigt. Maar toch kiezen we er elke keer weer voor. Een lekkere feel good movie; wat wil een meisje nog meer?

Normaal vind ik voorfilmpjes in de bios nooit leuk, maar nu was het anders. Wat een leuke nieuwe films draaien er nu en komen vanaf nu in de bioscoop! Omdat ik hier zo blij van werd wil ik heel graag deze nieuwe films met jullie delen. Het is namelijk toch best fijn om op een koude winterdag lekker in de bioscoop te zitten met je vrienden/vriendinnen of je grote liefde?! Toch?

Films die nu in de bioscoop draaien:

  • Pijnstillers; de nieuwste Carry Slee verfilming. Het verhaal over Casper die een moeder heeft die ernstig ziek wordt en hierdoor opzoek gaat naar zijn nog onbekende vader..
  • Pak van mijn hart; een romantische feel good movie met in de hoofdrol Chantal Janzen. In deze film komen verschillende verhalen bij elkaar en staat liefde, familie en vriendschap centraal. Een heerlijke film voor rond de feestdagen.
  • The Best Of Me; in het romantische The Best of Me zien schoolgeliefden Dawson en Amanda elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend..

Films die nog komen:

  • Gooische Vrouwen 2: een komedie die gaat over 4 hartsvriendinnen uit het Gooi die op vakantie gaan naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Met o.a. in de hoofdrol: Linda de Mol en Susan Visser. In de bioscoop op: donderdag 4 december.
  • The Hobbit: The battle of five armies: Het epische slot van de avonturen van Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en het dwergengezelschap. Categorie: Actie/ avontuur/ Fantasy. In de bioscoop op: woensdag 10 december
  • The Hunger Games: Mockingjay – Part 1: Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President.. Categorie: Actie/ Avontuur/ Drama / Sciencefiction / Thriller. In de bioscoop op: woensdag 19 november
  • Hiernaast nog veel meer films als: Horrible Bosses 2, De pinguïns van Madagaskar en Fifty Shades of Grey etc etc.

Genoeg films waarmee je de winter door kunt komen denk ik zo. ENJOY!

Laat me weten welke film jij het leukst vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.