Mijn liefde voor Engeland

Ik heb altijd al van reizen gehouden. Andere culturen, mensen en ga zo maar door. Soms ben je gewoon toe aan wat afwisseling en even helemaal weg van waar je 24/7 je dagelijkse leven doorbrengt. Daarom zou ik het liefst ooit verhuizen naar een ander land. Studeren lijkt me ook heel leuk. Omdat het, vanwege mijn leeftijd, de kosten en de kans op een beurs nogal klein is, probeer ik niet al te veel hoop te leggen op het idee dat ik al heel snel naar het buitenland verhuis. Maar ik weet zeker dat ik het ooit op een dag wel ga doen.

Reizen wil ik naar bijna elke plek mogelijk, maar mijn voorkeur voor wonen gaat dan toch echt naar Engeland. Huh, denk je dan misschien. Je hebt alle opties uit allerlei (warme) landen, en je kiest voor een land waarbij het weer zowat erger is dan Nederland. Maar toch blijf ik er over dromen om later casual door een straat in London te lopen, en niet als toerist.

Het accent, de mensen, mode, winkels, huizen, uitgaansplekken en zelfs de metro’s: zowat alles in Engeland trekt mij aan. Allereest ben ik verliefd op Britse accenten en vind ik de Engelse taal sowieso al interessant. Als je in Engeland bent, valt je misschien ook de streetstyle daar op. Voor al in London zijn er veel mensen erg into fashion en artistieke dingen, wat mij heel erg leuk lijkt om daar tussen te zitten. Als ik in London loop, word ik helemaal gelukkig en heb ik het gevoel alsof ik er thuis hoor, haha!

Het is redelijk dichtbij Nederland, maar toch weer heel anders. Of ik er voor altijd zou willen blijven weet ik niet, want Nederland vind ik op zich ook een heel fijn land om in te wonen. En er zijn genoeg andere leuke landen! Maar ondanks het slechte weer, blijf ik plannen om ooit een tijdje in Engeland te wonen en daar ook hopelijk leuke dingen te doen of te werken.

Heb jij net als ik ook een land waar je supergraag zou willen wonen? Laat het achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.