Kledingtips voor de winter

Hier een paar tips van mij om er ook in de winter op en top uit te zien!

Heb je geen zin om een jas te dragen? Een oversized sweater is dan de oplossing. Een lekkere wollen (te grote) trui zal jou deze winterdagen warm houden. Je kan de trui bij de meeste winkels als Bershka of H&M kopen of maak een gewaagde poging en trek die van je vader of broer uit de kast. Combineer de trui met een blauwe spijkerbroek en leuke gympen. Vergeet niet een shirt onder de trui aan te doen, anders zal je het alsnog koud hebben.

Draag je graag jurkjes en rokjes, maar vind je het daar te koud voor in de winter? Draag dan een dikke panty (deze kan je voor 8 euro al in de winkel vinden) en combineer deze met een kort zwart/wit rokje of jurkje. Zwarte enkellaarsjes en een mooie opvallende ketting maken deze outfit helemaal af.

Hakken in de winter? Dit zal geen probleem voor jou zijn. Bij de bekendste modeketen heb je namelijk hakken met een dikke geribbelde zool. Ze lopen erg comfortabel en door de ribbels zal je ook niet snel uitglijden in de sneeuw. Ze staan overal bij, bijvoorbeeld met een simpele zwarte skinny jeans, een leuk topje (denk wel, met op z’n minst korte mouwen voor het koude weer) en een leren jasje. Maak het af met een leuke muts!

Voor de heren blijft het lastig. Zolang je als jongens zijnde je vuilniszakken jas thuis laat, want dat is in 2014 echt een no go! Een standaard zwarte broek, sweatshirt of overhemd en sneakers is goed genoeg. Een zwarte rugzak en een stoere bomberjack zal je outfit een nog betere uitstraling geven

Ikzelf draag meestal spijkerbroeken of een zwarte broek met een simpele trui, leren jas en sneakers of enkellaarsjes. De truc zit hem in de accessoires. Dus een sjaal, ketting, armbandjes of muts will do. Ik draag wel altijd een jas, maar zodra ik op school aankom doe ik hem gelijk uit en stop ik hem voor de rest van de dag in mijn tas. Een outfit moet je kunnen showen natuurlijk!

Wat draag jij deze winter?

Sabrina

Foto: Barbro Andersen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.