Lina

Ik ben Lina (midden op de foto), 14 jaar. Ik ben iemand die veel lacht en altijd plezier in iets wilt hebben. Ik wil mensen ook altijd heel graag helpen, bijv. tips en advies geven. Mijn vrienden en familie betekenen veel voor me. Ik houd van dieren. Ik heb zelf ook een konijntje, maar het liefste zou ik ook een paard, honden, dwerghamster enz. willen hebben. Katten kan niet, want daar ben ik allergisch voor (astma).

Ik ben een creatief iemand. Ik hou van dansen, zingen, acteren en tekenen. Ik dans al 10 jaar en heb verschillende soorten dansen gedaan. Nu dans ik de moderne dans. Ik dans modern, omdat ik de bewegingen mooi vind om te maken. Ik wil ook zoveel mogelijk dansen in me leven hebben uitgeprobeerd. Ik zing en acteer, omdat ik dat super leuk vind. Ik wil later misschien ook iets met musicals gaan doen. Ik hou van tekenen. Ik teken bijna altijd en overal. Al zijn het maar hele kleine tekeningetjes. Ik ben absoluut geen sport typetje en ik ben ook niet zo van het leren. Ik vind het leuk om te schrijven of foto’s te maken. Zelf heb ik ook een foto blog. Muziek betekent veel voor me. Ik luister vooral pop muziek. Soms maak ik ook zelf muziek op mijn keyboard.
Later zou ik heel veel dingen willen worden: actrice, presentatrice, schrijver/journalist, iets met dieren, drama of tekendocent en nog veel meer. Ook zou ik aan zee willen wonen, want ik hou van de zee. Of gewoon in een grote stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.