Michelle

Hallo! Mijn naam is Michelle (rechts op de foto) en ik ben 15 jaar. Ik ben geboren in Nijmegen en ik woon er nu ook. Ik heb 2 zusjes, Julia van 12 en Evita van 9. Ook heb ik 1 broertje, Sander, van 6. Mijn ouders heten Frank en Laura en ze zijn 46 en 42.

Ik zit op jazzballet en ik heb ook heel lang streetdance gedaan. Ik droom al sinds ik 5 ben over een baan als actrice, ik heb dan ook heel lang op toneelles gezeten! Ik vond het meestal wel leuk, maar ik voelde me pas echt geweldig als ik op het podium stond, of het nou met dansen of acteren was. Ik hou van het podium! Ik vind het heerlijk om andere mensen te entertainen, daarom vind ik schrijven ook zo leuk. Ik schrijf vaak verhalen als ik inspiratie heb. Ook liedjes schrijven vind ik leuk. Ik ben ook de allergrootste fan van alle soorten muziek. Nou ja, ik hou niet zo van klassiek, maar verder vind ik eigenlijk alles wel leuk. Ik hou zo van muziek, omdat het je in een totaal ander humeur kan brengen. Ik vind het wel belangrijk dat er een leuke tekst in zit, anders heb je er natuurlijk nog niets aan. Mijn grote voorbeeld is Miley Cyrus. Zij maakt geweldige muziek en ze kan goed acteren. Al sinds ik een jaar of 8 ben, ben ik haar grootste fan. Mijn kamer hangt dan ook vol met posters van haar.

Ik ben best goed in Economie en Engels (haha, het begint allebei met een E!) en ik ben slecht in Natuurkunde en Wiskunde (en die eindigen allebei op “kunde”!) Ik zit op de NSG in H3D. Mijn hobby’s zijn shoppen, lachen, dansen (natuurlijk), zingen, mode, koken (ik ben er alleen niet zo goed in…), muziek, acteren en foto’s maken. Oh ja, ik heb een cavia en hij heet Buddie. Hij is echt een schatje! Ik heb een hoop fantasie, en altijd best wel veel ideeën. Ik hou van lekker lang uitslapen, maar ik vind het meestal wel zonde van mijn dag. Eigenlijk kan ik niet eens zo vaak uitslapen want doordeweeks moet ik naar school en in het weekend ben ik om een of andere reden altijd te vroeg wakker.. Ik probeer altijd het beste uit mijn dag te halen, door positieve energie te verspreiden, zoals, gewoon de hele tijd lachen ofzo. Dan wordt iedereen vanzelf vrolijk, toch? Oh ja en mijn levensmotto is: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.