Sandy

Hi allemaal,

Ik ben Sandy (links op de foto), ik ben 14 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb een zusje, ze heet Karin en is 8 jaar. Ik, Karin en mijn ouders hebben 10 jaar een snackbar gehad en daarin hebben we ook gewoond. We hebben het vorig jaar verkocht. Friet is wel lekker maar als je het elke dag ziet dan niet meer. Dingen die ik wel lekker vind zijn chocola (vooral pindarotsjes), koekjes en groene thee.
Mijn hobby’s zijn dansen met name hiphop, winkelen en reizen. Mijn favoriete vakantielanden zijn dan ook China en Singapore. En raad eens: ik ben van Chinese afkomst. Wel allemaal leuk hoor, maar het stomme is dat ik op zaterdag naar Chinese school moet. Over school gesproken, ik zit nu op het NSG in HAVO 3 en het is vreselijk. Zo merk je ook dat ik een hekel heb aan school. Vooral wiskunde, natuurkunde, muziek en gym zijn verschrikkelijke vakken. Of ik een lievelingsvak heb is maar de vraag haha. Andere dingen waar ik een hekel aan heb zijn roddelen en racisme. Maar ja wie heeft daar geen hekel aan?
Een rare en misschien ook wel irritante eigenschap van mij is dat ik er niet tegen kan als iemand hetzelfde aan heeft als mij. Ik raak daar dan zo geïrriteerd door dat mijn vrienden het ook gewoon irritant vinden. Verder doe ik veel aan Facebook en Tumblr. Maar ik ben er niet verslaafd aan haha.
Zo dit is eigenlijk zo’n beetje alles wat mij ‘mij’ maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.