Mijn bucketlist

Voordat ik dood ga wil ik heel wat dingen hebben gedaan. Of ze realistisch zijn en ik ze waar kan maken, lees je hieronder.

· Bungeejumpen is iets wat ik altijd al heb willen doen. Het lijkt me echt super eng, maar ik houd wel van uitdagingen!

· Als ik het geld ervoor zou hebben, dan zou ik heel graag een bioscoopzaal met een vriend of vriendin willen afhuren. Geen last van krijsende kinderen, kleffe koppels, geïrriteerde oude dames of vervelende jongeren.

· Ik heb na heel wat tijd en moeite eindelijk mijn rijbewijs. Maar ik ben nog niet klaar; ik wil namelijk ook heel graag voor mijn motorrijbewijs gaan!

· Ik wil een keer voor een groot publiek optreden. Of dat nou dansen, zingen (wat ik absoluut niet kan) of iets anders is, dat maakt me niet.

· Ik wil een rondreis maken door Azië en/of Afrika. Ik houd veel van talen en culturen en wil er zo veel mogelijk over leren. Reizen vind ik ook heel leuk, dus ooit wil ik de stap nemen om te gaan backpacken.

· Een dag volop shoppen in Rodeo Drive. Ik weet het, dat wordt flink sparen, maar dat heb ik er zeker voor over. Geld sparen om het vervolgens in een dag uit te geven aan kleding, eten en entertainment zal voor sommigen gek klinken, maar ik word er zeker blij van!

· Naar de maan reizen. Dit is waarschijnlijk een van mijn duurste en misschien zelfs onrealistische dromen ooit, maar ik zet het er toch bij. Ik wil ontzettend graag naar de maan toe, al ben ik wel bang dat ik mijn weg naar de aarde niet meer terug vind.

· Parachutespringen. Ik ben enorm bang dat mijn parachute niet openklapt en ik ineens als drilpudding op de grond lig, maar toch wil ik dat risico nemen en ooit nog eens parachutespringen.

· Zodra ik 21 ben, wil ik echt super graag naar Las Vegas (dit wordt ook weer flink sparen). Als het dan niet op me 21e lukt, wacht ik wel tot ik wat ouder ben, maar ik wil Las Vegas zeker gezien hebben!

· Naar de MTV Ema’s. Misschien klinkt het erg suf, maar ik kijk vanaf mijn 10e al naar de MTV Ema’s en heb er altijd van gedroomd om dat te mogen mee maken. Ik hoop dat dit mij ooit nog lukt!

· Vrijwilligers hulp in Afrika. Eigenlijk wil ik nu al vrijwilligers hulp doen in Afrika. Helaas heb ik daar niet de tijd voor, maar wanneer ik hier wel de tijd voor heb, dan ben ik ook bereid om mijn zomer op te geven en naar Afrika toe te reizen.

Ik heb nog zoveel dingen die ik wil doen en wil zien in mijn leven dat ik er wel een boek over kan schrijven. De bovengenoemde dingen zijn echt dingen waar ik regelmatig over zit te denken of over praat met mijn vrienden. Ik wil zoveel mogelijk van mijn bucketlist waar maken en hoop dat dit mij gaat lukken.

Heb jij ook een bucketlist? Deel die dan in de reacties hieronder!

Foto door: Roman Boed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.