Nieuwe look?

Nu het nieuwe jaar is begonnen en iedereen (inclusief mezelf) toch al bezig is met voornemens en zichzelf veranderen, besef ik mij dat ik ook wel toe ben aan iets nieuws, namelijk…mijn haar!

Ik heb altijd al lang haar gehad en dat wil ik het liefst ook zo houden. Toch begin ik er zelfs een beetje geïrriteerd aan te raken, omdat het zo saai is. Mijn hele haar verven durfde ik nooit, maar ik heb wel vaker highlights gehad en dip-dye (het onderste van je haar in een andere kleur verven). Ook dat ben ik zat. Ik wil een nieuwe haarstijl en mijn haar helemaal verven. Toch denk ik niet dat ik zo’n grote stap durf te nemen, maar ik heb al wel aan wat andere dingen gedacht.

Mijn haar is helemaal bruin en om daar jarenlang mee rond te lopen, gaat op een gegeven moment ook vervelen. Ik heb de laatste tijd veel foto’s opgezocht met verschillende haarstijlen en kleuren. Een kapsel dat ik erg leuk vind is een waarbij je haar in een soort V-vorm loopt. Maar hiervoor zal ik alsnog een deel van mijn haar moeten opgeven. Een leuke haarkleur die ik zag was honey blonde (ofwel honing blond). Ik ben alleen bang dat het niet mooi gaat staan en ik er spijt van ga krijgen, al helemaal van dat knippen!

Ik wil sowieso iets anders met mijn haar doen. Gelukkig heb ik een persoonlijke kapper (mijn moeder), die mij advies kan geven en helpen met een keuze te maken. Ik kijk het nog even aan, maar ik denk dat ik volgende week al de schaar er in ga gooien. Ik ben benieuwd!

Heb jij nog leuke tips voor mij? Laat ze dan achter in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.