Oh help, december begint weer!

Er is alleen één ding waar ik echt een hekel aan heb. De planning. Sinds ik een vriend heb en mijn ouders gescheiden zijn, vier ik 2 of 3 keer Sinterklaas en zouden 4 of 5 Kerstdagen mij eigenlijk beter uitkomen. Een dag bij mijn vader, een bij mijn moeder, een bij mijn schoonfamilie, en dan ook nog graag een Kerstdag voor mijn vriend en mij samen.

Want elk jaar is het weer de vraag, wanneer vier ik waar Kerst? Ik wil tijdens Kerst graag mijn eigen broertje zien, en mijn vriend zijn broer. Dus ook hun planning moet kloppen met de mijne, en als zij ook nog een vriendinnetje hebben wordt het helemaal lastig. Dus elk jaar is het weer plannen om ervoor te zorgen dat iedereen bij elkaar is.

Voor Sinterklaas geldt hetzelfde, een keer bij mijn schoonouders, een keer bij mijn moeder, en soms (niet elk jaar) ook nog een keer bij mijn vader. En dan het liefst allemaal in hetzelfde weekend…

Zoals jullie misschien wel begrijpen is het moeilijk alle planningen op elkaar aan te laten sluiten. Maar op magische wijze is het tot nu toe altijd wel gelukt.

Dus nu ben ik eigenlijk wel benieuwd. Is het plannen van Kerst en Sinterklaas bij jullie ook zo lastig? En als jullie een extra Kerstdag zouden krijgen, waar zou je die doorbrengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.