Stack je Money

Shaun merkte dat er in zijn vriendengroep een taboe heerst op geld en schulden. Hij vroeg zich af hoe je zoiets toch bespreekbaar kon maken. Het antwoord: een app! Het doel van de app Stack je Money is dat je inzicht krijgt in wat je nou precies uitgeeft. Je kunt spaardoelen instellen en de app laat je vervolgens zien hoeveel je per maand moet sparen om dat doel te bereiken. Op die manier wordt volgens Shaun concreet hoeveel je nog moet sparen en wordt het daardoor moeilijk om te denken 'dat doe ik volgende maand wel'.

Tijdens de Dutch Design Week van 21 t/m 29 oktober presenteert Shaun het prototype van zijn app. Hij hoopt samenwerkingsverbanden aan te kunnen gaan en natuurlijk hoopt hij ook op investeringen, hij heeft namelijk geld nodig voor de lancering van zijn app. Nu hopen dat hij goed met geld om kan gaan. 😉 We houden je natuurlijk op de hoogte over wanneer de app te downloaden is.

Meer weten over Stack je Money? Kijk dan op de website van de Dutch Design Week. Wil je alvast meer weten over slim omgaan met geld? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.