Stijl, krullen, chaos

Laat ik maar eerst beginnen met hoe moeilijk mijn haar wel niet is.

Ik heb van mezelf krullen, maar zodra ik ze uitkam heb ik kroes haar (afro-achtig). Ik stijl mijn haar elke dag. Ik moet zeggen: ik heb spijt dat ik ooit ben begonnen met mijn haar te stijlen. Toen ik jonger was, kamde ik mijn haar altijd uit, waardoor mijn haar golvend/kroes werd. Doordat ik dit niet mooi vond, begon ik mijn haar te stijlen. Ik wist toen niet dat ik ook hele mooie krullen kon hebben als ik mijn haar niet uitkamde. Door al het stijlen is mijn haar nu half krul half stijl als ik er niks mee doe.

Af en toe gooi ik er wat mousse en haarlak in en dan heb ik wel wat krullen. Toch hoop ik nog steeds dat ik ooit echt een bos krullen krijg, waarbij niet alleen de binnenkant gekruld is, maar echt heel mijn haar.

Ik houd ook enorm van stijl haar. Waarschijnlijk ook omdat ik er enorm aan gewend ben, maar af en toe afwisseling vind ik wel fijn.

In het filmpje dat ik op Facebook zag, deed het meisje een bepaald product in haar haar, genaamd Seda. Ik heb er nog nooit van gehoord en alles wat ik erover vind op internet is in het Spaans (nutteloos dus). Maar ik ga vanmiddag meteen naar een afro-winkel en kijken wat voor mogelijkheden zij voor mijn haar hebben.

Wie weet heb ik over een paar weken die mooie bos krullen wel!

Wat vind jij mooier; krullen of stijl? Laat het achter in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.