Surprise surprise..

Al eerder vertelde ik over cadeau ideeën voor moederdag. Nu zijn onze vaders aan de beurt, want zondag is het Vaderdag! Heb jij nog niks voor je vader in petto? Ik geef je een aantal leuke tips om samen iets leuks te gaan doen of handige cadeaus:

  • De liefde van een man gaat door de maag, dus neem je vader mee om te barbecueën in de natuur. Neem een wegwerp barbecue, een kleedje en lekkere dingen mee en je hebt een heerlijke dag.
  • Is je vader net zoveel met zijn smartphone bezig als jij? Geef hem een leuk telefoonhoesje cadeau met je eigen foto. Hier kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen.
  • Hoewel baarden nu in de mode zijn, moet het wel een beetje in model blijven. Geef een scheerapparaat aan je vader cadeau, zodat hij de boel kan trimmen en er verzorgd uit blijft zien.
  • Houdt jouw vader van luxe? Laat hem logeren in het vliegtuighotel. Het hotel is op acht meter hoogte en heeft een bubbelbad! Wedden dat hij daarna helemaal ontspannen is?
  • Voor de stoere vaders is het leuk om een dagje sportief bezig te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld samen gaan skiën of paintballen. Helemaal leuk is om samen te gaan racen in een stoere Ferrari.

Er zijn nog veel meer leuke ideeën om je vader te verassen. Het belangrijkste is dat je iets kiest wat echt bij jouw persoonlijkheid past, want daar maak je je vader het meest blij mee. Heb jij al iets leuks bedacht voor je vader?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.