Surprise!

Surpriseparty
Een vriendin van mij is afgelopen week vertrokken voor een lange reis. Nou vonden wij (haar vriendinnen) dat ze niet zomaar mocht vertrekken. We besloten een surpriseparty te organiseren. We hebben al haar vrienden uitgenodigd en gezorgd voor een goed plan zodat ze 100% verrast zal zijn. En of dit gelukt was! Die avond heeft ze met iedereen kunnen kletsen en ze ging met een goed gevoel op reis!

Tips
Een surpriseparty is natuurlijk altijd leuk. Maar wat kun je nog meer doen?

  • Ontbijt op bed. (Handig voor een laag budget!) Helemaal niet zo moeilijk maar wel super leuk! Als je in hetzelfde huis woont, bijvoorbeeld bij je vader of moeder is het helemaal makkelijk. Maar ook voor een vriend/vriendin kun je dit doen door bijvoorbeeld de ouders van te voren in te lichten.
  • Maak een collage/fotoboek. Als je iemand wilt verrassen in de vorm van een cadeau is dit echt perfect! Het is heel persoonlijk en je kan het helemaal maken zoals jij het wilt. Ga zelf aan de slag met een leeg boek, stiften, schaar en foto’s. Of bestel op de site van Hema, Kruidvat of een andere geschikte site een samengesteld boek met al jou voorkeuren. Het is leuk voor elke gelegenheid en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.
  • Een waardebon voor een avond of dagje uit. Zeg tegen die persoon dat hij/zij een avond of een dag vrij moet houden en ga iets leuks doen samen. Dit kan variëren van een dagje shoppen tot een avontuurlijke dag pretpark. Een high tea, uiteten of een avondje naar de bios zijn ook altijd goed. Heb jij niet zoveel budget? Ga zelf in de keuken gaan staan en haal alles uit de kast. Succes!

Met deze tips kun je vast een geweldige verrassing organiseren! Heb jij nog andere ideeën? Plaats ze in een reactie hieronder!

Foto: clipartcotttage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.