Verdient jouw broer of zus een leuk appje?

Wie heeft het bedacht?
Twee jaar geleden heeft Giel Beelen van 3FM 30 september uitgeroepen tot Nationale Broer en Zus dag. Zijn zus was die week overleden aan kanker. Met deze dag wilde hij iets positiefs halen uit een erge gebeurtenis. Zijn idee van de Nationale Broer en Zus dag is dat je even aan je broer of zus denkt en dat laat weten door bijvoorbeeld een appje.

Beslis het zelf
Ben jij heel blij met je broer of zus? Dan kun jij het diegene morgen laten blijken. Maar of je dit wilt, moet jij natuurlijk helemaal zelf weten! Zelf vind ik het wel leuk om morgen mijn broertje te laten weten dat hij er mag zijn! We zien elkaar niet zo heel veel en we doen niet zo vaak dingen samen. Het is wel echt een leuk broertje en hij verdient het om dat te horen. Ik zeg het hem ook niet zo vaak en ik vind dit een goede gelegenheid.

Wat kun je doen?
Je kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren je broer of zus laten weten hoe blij je met ze bent. Zoals Giel zei is een appje al een manier. Ik vind zelf een simpel berichtje op Facebook een leuk gebaar. Maar je kan ook iets lekkers koken in plaats van de standaard aardappelen van je moeder. Of je gaat samen een leuke film kijken. Allemaal dingen om samen een leuk moment te beleven. Je kan het ook groots aanpakken door samen uit eten te gaan of een dagje naar de dierentuin te gaan. Het is maar net wat jij graag wilt doen met je broer of zus.

Laat me weten wat jij in petto hebt voor je broer of zus, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.