Vrijwilligerswerk in Polen

Tijdens het verblijf in Gdansk werk je 40 uur per week voor een stichting die zich bezighoudt met de promotie en ontwikkeling van cultuur en toerisme. Door als vrijwilliger mee te werken aan lokale projecten, sta je midden in de samenleving, en zie je de Poolse maatschappij op een andere manier dan de doorsnee toerist. Het doel van dit project is dat er activiteiten worden bedacht en uitgevoerd met betrekking tot een ontmoetingsplek voor artiesten en buurtbewoners. Enkele activiteiten die al ingezet zijn zijn bijvoorbeeld een wekelijkse filmavond, een kookclub en taalcursussen. Dit vrijwilligersproject duurt van december 2012 tot mei 2013. Binnen het project zijn er veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Het project wordt uitgevoerd met vier andere vrijwilligers uit verschillende Europese landen, die met het project gestart zijn in augustus 2012.

Je kosten voor huisvesting, eten en activiteiten worden betaald door de gastorganisatie in Polen. De reiskosten naar Gdansk moet je in dit geval echter wel zelf betalen.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar, dan is dit een uitgelezen kans om de Poolse maatschappij van dichtbij mee te maken. Wil je meer informatie over dit interessante vrijwilligersproject, neem dan contact op met Paul Giesen via email: paul@anotherproject.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.